"Mąka Zamojska" wytworzona jest z ziaren pszenicy rosnącej na jednym z najczystszych obszarów Polski – Roztoczu, dzięki czemu cechuje się niepowtarzalnymi parametrami jakościowymi (bardzo jasna) i co ważne, nie zawiera jakichkolwiek polepszaczy.
– Nasza mąka jest znaną marką w regionie i wiemy, że klienci po prostu nam ufają. Widzimy wyraźnie, że postawienie na jakość naszych produktów procentuje zwiększoną sprzedażą. Zresztą pracowaliśmy na to przez lata i bardzo dbamy o to, by jej jakość była cały czas na najwyższym poziomie – przyznaje prezes Zamojskich Zakładów Zbożowych Marek Skomorowski.
"Mąka Zamojska" spełnia oczekiwania konsumentów, nadając się świetnie zarówno do wyrobu produktów garmażeryjnych, jak również domowych wypieków. Od 1 września 2018 "Mąka Zamojska" obecna jest w całej Polsce w sklepach detalicznych na stacjach Orlen, dzięki czemu Zamość i region promowany jest w całym kraju, a walory Mąki mogą poznać klienci w tysiącach nowych punktów sprzedaży.
Potwierdzeniem jakości produktu i zaufania klientów jest także przyznanie certyfikatu Marki Lubelskie, znaku "Poznaj dobrą żywność" Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz lauru konkursu Agro Polska.
Napisz komentarz
Komentarze