Ogromna pasja oraz zaangażowanie spowodowały, że w tym pięknym, ekologicznie czystym otoczeniu mogła powstać firma, która nieprzerwanie od 1993 r. prowadzi produkcję wyśmienitych wędlin. Zakład obecnie zatrudnia ponad 100 pracowników i ciągle rozwija swoją infrastrukturę. Nawiązując do dorobku przodków oraz idąc z duchem czasu, tworzy wyroby, których smak i aromat cenione są przez konsumentów nie tylko na rynku lokalnym, lecz również w całej Polsce i za granicami naszego kraju.
Wyroby Zakładu wytwarzane są z wysokiej jakości mięsa, co w połączeniu z tradycją i nowoczesnym procesem produkcji sprawia, że charakteryzują się naturalnym i niepowtarzalnym wyglądem oraz unikalnym smakiem, co doceniają nasi klienci – przyznaje prezes zakładów Mieczysław Witkowski.
Od samego początku istnienia zakład stale inwestuje i modernizuje park maszynowy. Utrzymywane są w nim wysokie normy sanitarne, co potwierdza wewnętrzny system bezpieczeństwa produkcji żywności jak również stały nadzór Inspekcji Weterynaryjnej.
Dowodem renomy i rzetelności firmy są wyróżnienia i znaki jakości, m.in.: Marka Lubelskie i Poznaj dobrą żywność. Zakład przykłada ogromną wagę do oczekiwań Klientów, dlatego też stara się wzbogacać ofertę o nowe produkty oraz niepowtarzalne receptury.
Napisz komentarz
Komentarze