Właścicielem restauracji Zamów Gościu jest Tomasz Bytowski. To on wpadł na pomysł, by stworzyć takie miejsce na kulinarnej mapie Zamościa.
– Ten pomysł zrodził się z pasji. Przez lata zdobywałem z żoną doświadczenie w branży gastronomicznej. Swoje umiejętności i wiedzę postanowiliśmy wykorzystać w niekonwencjonalny sposób, czyli stworzyć produkt, którego nie ma na zamojskim rynku – mówi Tomasz Bytowski.
Specjalnością Zamów Gościu są kanapki, ale nie takie zwykłe, jakie w domu robi mama czy tata na śniadanie. Takich kanapek jak w Zamów Gościu nie ma nigdzie indziej! Wybór jest duży. Nazwy kanapek brzmią bardzo atrakcyjnie: to Słodkie kukuryku, Rwany pierwotniak, Boki zrywać, Pastrami, Kurka z podwórka i Polaczek cebulaczek, a w wersji wegetariańskiej Liściasty kęs i Mr. Bakłażan. Wszystkie są na miejscu przygotowywane przez kucharzy, oczywiście ze świeżych i starannie wyselekcjonowanych składników.
Ponadto w menu są też sałatki, przekąski i drinki. Wszystko można zamówić na miejscu, jak również online.
– Tym, co nas wyróżnia jest innowacyjne podejście do łączenia smaków – dodaje właściciel. Ale zwraca też uwagę na wysokiej jakości obsługę gości.
Zwraca też uwagę na zapał całej restauracyjnej ekipy.
Rozwijamy się z każdym miesiącem. Co kwartał wprowadzamy zmiany, takie podejście pozwala nam nadążyć za oczekiwaniami gości, dzięki czemu zyskujemy ich zaufanie i możemy w przyszłości myśleć o powiększeniu naszego lokalu – rozwija Bytowski.
Zawsze doceniamy debiutantów. W nowej edycji plebiscytu „Kroniki Tygodnia” Perły Biznesu restaurację Zamów Gościu nominujemy do prestiżowej nagrody Perły Biznesu w kategorii Debiut Roku.
Napisz komentarz
Komentarze